Viata fara stres este mult mai usoara si mai frumoasa!Nu poti sa scapi total de stres ,dar cu vointa poti sa-controlezi!Invata cum poti sa controlezi stresul!Iti urez mult succes!
Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

Stresul poate sa ucida. Invata sa-l tii sub control!

 

Care sunt efectele stresului ?

Cercetatorii si medicii au constatat ca stresul are mai multe efecte nocive asupra organismului si psihicului uman.
Unul din efectele sale importante este ca provoaca secretia excesiva de adrenalina, un hormon produs de glandele endocrine, care are afecte vasoconstricoare si vasodilatatoare asupra muschiuluim cardiac.
In cantitati mici, adrenalina este utila proceselor biologice pentru ca le stimuleaza. In cantitati mari insa ea devine toxica pentru organism .De asemeni stresul influenteaza negativ psihicul uman,pentru ca il perturba si poate ;asa urme foarte serioase daca se prelungeste in timp.
Dar raul cel mai mare pe care il produce stresul asupra organismului uman este stresul oxidativ, produs datorita scaderii imunitatii
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one