Viata fara stres este mult mai usoara si mai frumoasa!Nu poti sa scapi total de stres ,dar cu vointa poti sa-controlezi!Invata cum poti sa controlezi stresul!Iti urez mult succes!
Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

Stresul poate sa ucida. Invata sa-l tii sub control!

 

Care sunt sursele de stres?

Chiar daca nu le cunosti pe toate sau nu le constientizezi, ele exista cu siguranta la tot pasul si se constituie in factori foarte agresivi ,care ar trebui evitati pe cat posibil.
Vom aminti totusi cativa:zgomotul strazii,neintelegerile din famile sau de la servici,criza de timp,criza financiara care este si de actualitate, aglomeratiile din mijloacele de transport in comun,culorile stridente,mirosurile prea puternice,afectiunile fizice persistente,televiziunea de proasta calitate,muzica care nu iti place dar esti nevoit sa o asculti,latratul continuu al cainilor, stresul in trafic,etc.
De remarcat ca aceeasi agenti de stres, pot produce efecte diferite la fiecare om ,in functie de gradul sau de rezistenta si de starea lui de echilibru intern.
Este foarte important sa identificam cat mai multe din sursele de stres , pentru a le putea evita sau a invata sa le tinem sub control.
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one