Viata fara stres este mult mai usoara si mai frumoasa!Nu poti sa scapi total de stres ,dar cu vointa poti sa-controlezi!Invata cum poti sa controlezi stresul!Iti urez mult succes!
Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

Stresul poate sa ucida. Invata sa-l tii sub control!

 

Ce este stresul oxidativ?

Stresul oxidativ este impactul negativ pe care il are stresul , dar si alti factori patogeni cum ar fi alimentatria gresita, un stil de viata haotic, sau poluarea,asupra radicalilor liberi din corpul nostru.
Dar ce sunt acesti radicali liberi?Sunt niste molecule instabile si foarte reactive care devin nocive pentru sanatatea omului , daca sistemul imunitar este slabit,reprezentand principala cauza a imbatranirii si a peste 200 de boli degenerative, cum ar fi:reumatism, scleroza,artita,bolile de inima,bolile canceroase,,bolile ficatului,diabetul,obezitatea,cataractasi altele.
Zilnic fiecare atom din corpul nostru este bombardat cu cateva milioane de radicali liberi.
Dar in conditii normale, organismul uman anihileaza acesti radicali liberi si sanatatea noastra nu este afectata.
Daca stresul scade imunitatea organismului, scade si aceasta capacitate antioxidanta a organismului si acesta devine victima radicalilor liberi.
Alte surse importante de radicali liberi mai sunt si radiatiile solare UV,fumul de tigara,E-urile din alimente si toxinele provenite din poluarea apei ,aerului si solului.
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one