Viata fara stres este mult mai usoara si mai frumoasa!Nu poti sa scapi total de stres ,dar cu vointa poti sa-controlezi!Invata cum poti sa controlezi stresul!Iti urez mult succes!
Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

Stresul poate sa ucida. Invata sa-l tii sub control!

 

Cum se masoara stresul oxidativ

In prezent exista un aparat special ,care poate sa masoare cu precizie atat stresul oxidativ ,cat si capacitatea atioxidanta a organismului nostru.Cu acest aparat se pot face doua teste:Fort ,care masoara stresul oxidativ si Ford, care masoara capacitatea antioxidanta a organismului.
Pocedura este foarte simpla si rapida. Se ia o proba de sange din deget ,care se introduce in acest aparat si in cca 5 minute se emite un raport complet cu privire la nivelul stresului oxidativ din corp si al capacitatii antioxidante a organismului.
Aceste teste sunt foarte importante daca se fac periodic pentru ca permit depistarea dezechilibrelor din organism si in felul asta inlaturarea lor din timp.
Capacitatea antioxidanta, asa dupa cum v-ati dat seama , este capacitatea organismului de a anihula radicalii liberi din corp.
Celor cu adevarat interesati le pot oferi mai multe detalii privind aceasta investigatie si importanta ei pentru fiecare om care vrea sa previna o boala nu sa o trateze.
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one